петък, 22 юли 2011 г.

Как да получите повече съседи Farmville и бързо да доминират в играта

Ако сте играли Farmville за какъв период от време на всички, открих, че е трудно да постигнат бързо, ако не са много на съседите. Farmville, и повечето от другите игри на Facebook, са проектирани по този начин умишлено. Facebook е сайт за социални контакти и те искат да се забавляват и да се направи много нови приятели, докато сте там.

Но, има много приятели от Facebook, не е същото като с много приятелски съседи земеделие. Вашите приятели могат да ви изпрати подаръци, да вземе върху работните места и да помогне с домакинска работа, ако те са също един от вашите съседи. И нека си го кажем направо - един от най-важните причини да има много от съседите е, защото те ви спести толкова много от ценното си енергия, когато те се хранят добитъка си или прибиране на реколтата си култури или да подхранвате вашия патици.

Е, как да получите тези всички важни Farmville съседи? Радвам се, че попита! Тук са 3 съвети, които ще ви помогнат да намерите повече съседи, отколкото можете да някога да има време за посещение!

Първо, проверете своя списък с приятели на Facebook. Някои хора са буквално стотици приятели от Facebook и никога не мисля да каним ги да играят Farmville или ще бъде един от съседите си. Но простият факт е, освен ако ви каня всички от тези приятели да ви бъде съседите, те не могат да бъдат от голяма полза. Кажете им, колко забавно си и те ще искат да се присъединят също.

Намери повече приятели от Facebook от следните връзки, които можете да намерите във вашата игра Farmville поток, връзки, които ще намерите в новини потоци на вашия приятел, и чрез използване на "Намери повече приятели линк на страницата си във Facebook. Не забравяйте - след като сте ги направили своя приятел, все пак ще трябва да ги поканя да ви бъде съсед. Така че не забравяйте да гледате на заявката ви приятел, бързо да ги одобри и след това да ги покани да се присъединят в малко фермерската общност.

Посетете форуми и блогове, където други играчи Farmville излизаш и да оставят назначения и коментари, които иска за съседи. Почти всеки, който играе играта е в нужда от друг добър съсед и вие скоро ще има повече, отколкото можеш да се справиш!

Бъдете внимателни, въпреки че. Това е трудно да се поддържа, когато добавите прекалено много съседи едновременно и нови приятели би си мислите, че ги игнорира, ако не посетите и да помогне във фермите си. Бъди добър съсед и не приемайте повече, отколкото можеш да се справиш.

Няма коментари:

Публикуване на коментар