четвъртък, 14 юли 2011 г.

Бакуган Безплатни онлайн игри

Къде да играем Bakugan игри Безплатни онлайн

Родителите един от най-безопасният и най-изобретателен сайтове, където децата могат да играят Bakugan безплатни онлайн игри е на официалния сайт Bakugan www.bakugan.com. След като въведете начална страница, просто кликнете върху страната или езика, който желаете да процес. Например, ако решите САЩ тогава вие ще бъдете пренасочени към сайта на САЩ. Просто изчакайте страницата да се зареди след това кликнете върху менюто, което казва забавни неща. Под това меню ще намерите серия от детски Bakugan дейности, включително и E-Card Creator, комикс Създател и комични Book Creator


За да плащат Bakugan безплатно онлайн игри, просто следвайте този линк към http://intl.bakugan.com/fun_stuff/index.html. След като там децата имат възможността да играят на три различни Bakugan игри. Те могат да създават свои собствени виртуални Bakugan колекция, ЖП им Bakugan и дори да научите как да играеш играта и да открият възможности и слабост на всички любимите си герои Bakugan.




Bakugan игри играят онлайн
Първата игра е Bakugan Battle на стартер. Целта на тази игра е много проста.Всичко, което трябва да направите, е да използвате мишката, за да се стремят за стартиране на битка на насрещно движещите се топки Bakugan. Това е наистина забавно, но просто игра.

Най-доброто от всичките му на официалния сайт на Bakugan, така че не е ненужно поп реклами, който позволява на децата да могат да случайно кликнете върху, това е просто добър чист забавление.

Целта на тази игра Bakugan е концентрация. Тази игра се разпределя като пасианс, но е чудесен начин за децата да подобрят знанията си на Bakugan crads. Децата трябва да помним кои автомобили са съвпадение на двойки след това кликнете върху тях за да ги отстранят. Е истинско забавление, все още голяма прашинка за техните умения.

Третата игра се нарича Шун Пъзел Brawler. Неговите остроумни чисти забавно.Целта на играта е като Bejeweled, където трябва да съответстват като оцветени Bakugan в един и същи ред или вертикално.
Децата могат също така да се свърже на официалния сайт на, чрез създаване на свой собствен блог Bakugan и поддържа актуализирана с последните новини.Най-доброто от всички, те ще изискват родителите форма на освобождаване преди да се регистрираш, така ще знаете точно там, където те ще бъдат.

Веднъж регистрирани децата могат да качват снимки и видео на техните Bakugan, както и произведения на изкуството и да участват в състезания.

Няма коментари:

Публикуване на коментар