четвъртък, 14 юли 2011 г.

Безплатни онлайн предучилищни игри от "Дисни" и Ник младши

Безплатно забавно предучилищна игри от Disney, Funschool и Ник младши
Възпроизвеждане на безплатни онлайн игри с вашето малко дете или preschooler е един забавен и лесен начин да ги подготви за детска градина.Безплатни онлайн предучилищна игри помогне на своя млад дете развива солиден смисъл от букви и цифри. Ето някои любими безплатни игри, обичан от майките и децата, навсякъде от лидерите в образованието в ранна детска възраст, включително и "Дисни", Funschool и Ник младши

Funschool! Лесен начин да научите онлайн
Стимулиране ранно обучение с двадесет плюс безплатно предучилищна игри Funschool, лесен начин да помогнете на детето си капитана на азбука, цифри и основни понятия по математика. Да не говорим за стотици безплатни тематични printables на цвета или нарязани. Сайт на играта е лесен с ярки цветове, за да улови дори и най-притеснен младеж и лесен за разбиране език. Има специален раздел само за предучилищна възраст и за по-големи деца с игри, вашето бебе може да прерасне в.

И Funschool е събрано за вас от "Дисни", име, можете да се доверите за образованието в ранна детска възраст.

Безплатни онлайн Предучилищна игри от Disney
Сега детето ви може да се забавляват, докато обучение заедно с Мики Маус и приятели, с тези безплатни игри на Disney, предназначени специално с preschooler в ума онлайн. От писмо и броя признаване игри в паметта на мача и онлайн страници за оцветяване, Disney Безплатни онлайн Предучилищна игри имат точно това, което детето ви трябва да постигне успех. Вие ще намерите класики като Мечо Пух, Мики Маус, Toy Story и дори игри на Monsters Inc.

Free ABC Printables и работен лист от Nick Jr.
Помощ preschooler ви научат тяхната ABC е лесен начин с безплатни печат работни листове от Ник младши Тези забавно, над размер писма витрина горната, така и малки букви, за насърчаване на ученето и творчеството, да не говорим за часове на цвят пастел забавно.

Научете се да броите с мисия на риба "
Ето друг забавно безплатно предучилищна игра от FunSchool, наречен "Мисията на риба". Помощ рибарите от преместване на броя на рибите в мрежата.Използвайте мишката, за да щракнете и плъзнете рибата в мрежата. Когато сте достигнали до точното количество на малки рибар може да се макара в улова на деня! Един много вълнуващ и забавен начин да се научи да брои.

Няма коментари:

Публикуване на коментар