събота, 30 юли 2011 г.

Cataclysm Gold земеделие - 7 причини да работите с Gold Ръководство

Търсите ли за добро решения Cataclysm злато земеделие? Всеки играч си има собствени методи, когато става въпрос за вземане на злато в WoW, а вероятно и вие също.

Въпреки това, никога няма да прави злато, като истински професионалист, ако не знаете всички елитни WoW злато вземане методи. Това може да се направи, като се губи много часове, копаят чрез Интернет, или от работа с WoW злато ръководство.

Ето защо, в случай пари е проблем за вас в тази игра, тук са 7 причини си да работят с водач.

1. Вие ще научите всичко за търговия с Аукционна къща. Вие вероятно са наясно, че AH търговия е най-изгоден начин да правят пари в WoW. Но тя също е рисковано. A ръководство ще ви научи да се сведе до минимум на рисковете и увеличаване на печалбите.

2. Ще научите най-добрите маршрути за събиране. В случай, че сте Минно или билколечение, или и двете, по характер, най-вероятно са осъзнали, от сега, че не могат да бъдат ефективни, докато събирал, ако не спазвате оптимизиран маршрут. Така че, почти всяка злато за употреба за WoW ще посочи най-добрите маршрути за Вас.

3. Вие ще научите какво е най-добре по отношение на плавателните съдове и продажба. Важен аспект за елитни земеделие Cataclysm злато, което трябва да помислите е, че има елементи, които могат да бъдат продадени за много високи цени, както и материали за тях плавателни съдове са евтини. Излишно е да казвам, по този начин можете да направите хубава печалби.

4. Вие ще научите кои са най-добрите елементи до фермата. Въпреки че селското стопанство за редки предмети не е точно най-добрият начин да получите злато в WoW, защото това отнема време, това също може да бъде печелившо решение Cataclysm земеделие злато.

5. Вие никога няма да рискуват сигурността на сметката си. Особено, ако си купувате злато от онлайн продавачи, има голям шанс да загубите WoW сметка, защото някои от тях са скрити вътре в техните уебсайтове кийлогъри и по този начин те могат да открадне вашата парола.

6. След като се научат всички методи във фермата на злато, представени в ръководството, можете да ги прилагат отново и отново. В случай, че купуват злато, в крайна сметка от тази сума ще се консумира и ще трябва да купуват повече.

7. Ще се научите как да направите злато, дори докато изравняване.Въпреки че много играчи се оплакват, че те никога не получават достатъчно злато да купуват техните стойки, вярвате или не, можете да получите до 20-25k злато, докато изравняване на характера ви, което е повече, от която се нуждаете за монтира. Вие ще получите много, за да пощади за съоръжения от AH, когато достигнете нивото на капачката.

Заключение:

Ако не знаете как да се направи огромни суми на злато в WoW, за да купи всичко, че златото може да се купи, като Апарати за Hog, флакон пясъци или всяка част от епична съоръжения, златен Cataclysm ръководство е най-доброто решение .

Няма коментари:

Публикуване на коментар