четвъртък, 14 юли 2011 г.

Лунно запознанство: Сим мами

Има само един чийт за тази флаш игра. Скрити мамят Лунната ЗапознанстваСим код е witchling. Въвеждането, за това ще даде Джена Лунната вампирмомиче бонус 1000 здраве и 1000 пари. Но това не е чак толкова добър, колкото звучи. Това допълнително к.с. не се брои, ако сте се опитват да убиятвампирите! Не бях в състояние да намери начин да ги убие лесно, преди дададе с играта.

Можете да ползвате този код, за да получите всички окончания, бързо, след като знам какво да правя. Нуждаете се от помощ с тайни подаръци? Опитайте се да мисля за това, което би искате този характер. Повечето от тях са доста лесно! Цените са склонни да се основава на това как "трудно", че човек е ...черна роза не излиза кръв принц.

След като сте готови с измама в Лунната Запознанства Сим, може да играеедин от другите велики игри като онлайн! Има запознанства Sims, ролеви игри, всички видове неща. Въпреки това, аз не бих предложил да опитате с MMO.Това са наистина завладяваща, опасно така. Ще се радвам да пиша за някои други. Изпрати ми съобщение за hubpages, ако имате някакви препоръки!

Няма коментари:

Публикуване на коментар