неделя, 6 ноември 2011 г.

Предимствата и недостатъците на Използването на Рифт ботовете

В Рифт: Самолети на Telara много играчи прекарват голяма част от времетоизравняване на героите си. Заедно с излизането на играта, няколко ботове са се появили, които твърдят, че е 100% неоткриваем и ще ниво нагорехарактера ви вместо вас. В тази статия ще се опитам да ви разкажа заплюсовете и минусите на помощта на изравняване бот в Рифт.

Бота е автоматизирана парче от софтуер, който върши задачи в играта, катоубиват чудовища, пълни куестове и събира материали за вашия професии.Въпреки това, тези инструменти не са разрешени за ползване, според РифтУсловия за ползване на услугата, която сте се съгласили при първотостартиране на играта. Използването на бота може и най-вероятно ще получитеВашата сметка спира постоянно, като риска от използването на един е много висока.

С помощта на Рифт бот може потенциално ниво нагоре по целия път до 50. Новъпреки това, което авторите твърдят, не бот е неоткриваем и Trion Worldsрано или късно ще откриеш, че са използвали незаконни методи, до нивото сигерои и ще се забрани не само характер, можете да го използвате на, но ицялата сметка , което ще ви попречи да играе на играта.

Бих могъл да твърдя, че ползата от използването на Рифт бот е, че тя ще ви помогне ниво, но всичко, което тя действително ще направя, е да получитесвоя сметка забранени. Следователно, има наистина няма ползите от използването на един. Изравняване в Рифт може да бъде лесно да се направи, ако знаете играта, и можете да го научите доста бързо, ако се помисли за получаване изравняване за употреба, който е от друга страна енапълно законна, за разлика от ботове.

В заключение, вие определено не трябва дори да помислят за изравняване,чрез използване на всякакъв вид автоматизирани инструменти и ботове.Възпроизвеждане на играта, като всеки друг играч и ще се научите и да го ползват много повече.

Няма коментари:

Публикуване на коментар