понеделник, 21 ноември 2011 г.

Starcraft II Зерг Стратегии Ръководство

Ако търсите игри за момичета за някои стратегии за Starcraft Zerg II, вие вероятно знаете, че зергите са най-трудно да овладеят сред Starcraft 2 strats, за да играе като опитен играч зергите с внимание за подробности е необходимо. Ако искате да се превърне в един, прочетете на тази репетиция Starcraft, аз съм сигурен, че тя ще ви научи на няколко неща, които не знаете.

Военен Starcraft 2 Strats

Starcraft II Zerg стратегии за борба е доста по-различно от Protoss или Terran.Когато играете като зергите трябва да се възползва от зергите единици от около врага си, това е така, защото зергите войски нанасят много повече щети на контакт. Една добра тактика за около вражеските войски е всъщност съпътстващи ги с някои от единиците, когато ви атакуват не изпрати войските си наведнъж, вместо да трябва да ги разделят на 2 групи "основна сила" и "сила фланг" при изпращане на атака с основната сила, използвайте сила фланг, за да се зарежда от друг ъгъл, това ще създаде около искаме, тя също така ще предотврати врага си от бягство и вероятно също ще удари някои ценни и чупливи единици враг, който отнема покритие на задната!

Използвайте зергите Предимства!

Зерг единици имат по-висока скорост и по-висок процент повреди на други (особено на Zergling), добра тактика е да се удари врага си, където боли тях най-много - в дома им база! това, което трябва да направите, е да се изчака за основната сила на врага си, за да напуснат базата и след това бързо да атакуват база враг, това ще доведе до голямо забавяне на събиране на ресурси и войски, този ход може да бъде много значимо. Уверете се, че ви изпълни този ход много бързо, но с голямо внимание, тъй като вражеските войски ще се върне, за да защити своите база. 1-ви атака на работници след това атака на технологична сграда, а след това останалите.

Икономическата Starcraft 2 Strats

Икономическият Starcraft II Zerg стратегии също е много различен от Terran или Protoss. Когато играете като Terran или като Протосите най-голямо значение и важно нещо е да има колкото се може повече петна с минерална, колкото можете. Докато играете, като Zerg по-важно нещо е броят на рибарниците, които имате!

Разликата между Terran и Protoss от едната страна и Zerg на другите, е фактът, Terran и Protoss правят своите работници линейна скорост. НО, с Zerg, стига да имате достатъчно Ларвите можете да тренирате няколко Търтеите едновременно, както знаете броя на ларвите се влияе от броя на люпилните, което го прави толкова важни. Добро правило на палеца е да са между 2-3 Рибарници за всеки дом база, че врагът (Protoss).

Трябва да имате 5 Търтеите за всеки люпилнята, този брой е средно, не абсолютно! когато Zerglings на обучение, ще се нуждае само от три безпилотни самолети за събиране на минерали, но с цел да се обучават за някои Mutas ще има нужда от 5 от тях на минерали и 3 на газ прибирането на реколтата. Така средният брой от 5 Търтеите е добър начин да отида.

Надявам се да ви хареса четене моят водач, когато Мат Хорнър и Джим Рейнър обсъдиха Кралицата на ножове връщат те казаха, че "Тя дойде да довърши работата си"

Така че, Go довърши работата!

Няма коментари:

Публикуване на коментар