понеделник, 24 октомври 2011 г.

Нека дъщерите ви да се учат и играят повече игри за готвене

Дали дъщеря ви е влюбен с готвенето или не може да се грижи по-малко, готварски игри са забавен начин да се въведе детето си да как забавни готвене може да бъде. Тя работи чудесно на двете нива: ако детето ви вече обича да готви, тя ще бъде удоволствие да се насладите на сладък игра, която позволява на нея да се наслаждават на същото удоволствие през свободното си време, както тя се практикува в кухнята. Ако детето ви не обича да готви, може би тази игра ще научи, че процесът на следните рецепти и създаването на кулинарни шедьоври ще ги насърчи да погледнете готвене в нова светлина.Ето няколко начина, игри за готвене могат да правят създаването на храна забавно!

Едно от предимствата, че игри за готвене е, че позволява на детето си да опита всичко от забавлението на готвене с нито един от бъркотията. Чрез показване действия като измерване, месене, разчупване на яйцата, като се разбърква, или печене като сладък графики, те ще могат да научат удовлетворение на създаване на нещо или забавно, че идва с експериментиране. Много игри предлагат забавни дейности, включително всичко от де торти да работи ресторанти. Най-доброто от всички, не е досаден почистване след това всичко се постига само с едно кликване на мишката.

Най-доброто от всички, тези игри насърчават кулинарно творчество. Вместо да се придържа към скучно рецепти, децата са в състояние да създават свои собствени шедьоври без страх от провал. Това може да означава всичко, от комбиниране на различни комбинации от плодове за шейкове или пайове, или просто изберете уникални планове за хранене, които се харесват на тях. Като точкова система, като награда определено помага. Имайте предвид обаче, че не всички игри за готвене, дават възможност за максимална креативност - вие ще трябва да се търсят конкретни игри, които позволяват това.

Друго предимство за готвене игри е, че често се съчетава забавни анимационни герои, весела музика и забавни анимации с радостта от готвенето. Както можете да си представите, тези аспекти може да се обжалва пред децата много, наистина. Най-доброто от всички, те са в контрол на всичко. Техните начинаещи познаване на играта, в съчетание със собствените си умения в манипулиране на играта, която им позволява да се насладите на усещането за осъществяване.

Това са само няколко от начините, по които игри за готвене може да направи работата в кухнята жалба на децата като много от тези игри са и игри за двама. Да не забравяме, тези игри не са само за момичета! Момчетата могат да се възползват в еднаква степен от ученето, че готвенето може да бъде забавно. Следващия път, когато вашите деца въздишка към идеята да се научи да готвя, не им се карат. Вместо това, нека ги придобиват основни умения като рецепта следното, четене с разбиране, времето, и други умения, чрез забавна игра. Научете повече днес!

Няма коментари:

Публикуване на коментар