неделя, 25 септември 2011 г.

EA Sports Мадън Лиценз и какво крие бъдещето за Спортни игри

Аз съм сигурен, че сте чули от сега, че изключителна лицензия, че EA Sports има с Madden е удължен. Някои хора са разочаровани от разширението, защото чувстват, че други фирми (2ksports) може да бъде в състояние да произвежда по-добър продукт. Трябва да призная, аз като потребител, има много малко неща, за да бъдем оптимисти за тези дни, но като гледам към бъдещето, не мога да помогна, но да се вълнува за следващите няколко години на спортни игри. Мисля, че като потребители на видео игра гласът ни сред производителите, които правят тези игри въпросите! Доказателство за това е смъртта на NBA Live Series (Ah, RIP NBA Live ... имахме някои много пъти заедно).

Аз мога да си спомня расте през 90-те години играх NBA Live религиозно. Аз мога да си спомня някой спомене, че 2K е една добра игра на баскетбол, но ми се, че е еквивалент на някой, който се опитва да ме убеди да нося чифт Keds баскетболното игрище ..... просто не щеше да се случи. Бях жертва на "залепване с марка". По това време 2K може да са имали най-добрата игра на земята, но въпросът беше, че не е склонен да се насочат от името на марката, че EA са установили. Когато най-накрая даде 2K шанс, аз почувствах, като ако бях излъгал целия си живот. Аз не може да вярване колко много по-реалистични 2K е и че съм бил играе аркадна игра (NBA Live) и дори не го осъзнават. Ако 2K може да го направим с баскетбол, който да каже, че това не може да се направи за футбола (има някои, които твърдят, че тя вече има) и бокс (yup.. Аз го казах и EA ... вие по-добре да идват силни в следващата версия !)... За тези от вас, развълнувани за изключителното разширение сте се погрижили да попитам себе си, вие сте жертва на името на марката?

Независимо от това как може да се почувствате по отношение на удължаването на лиценз за едно нещо на EA е сигурно ... Ние може почти да се гарантира, че конкуренцията между EA & 2Ksports ще доведе до по-добри игри. Лично аз чувствам, че в този момент във видеото дума за игра на устата и удовлетвореността на клиентите годишна възраст са от изключителна важност за успеха на тези компании. Като потребител Честно казано, се чувствам доста добро за бъдещето на игралната индустрия за спортни! И аз чувствам, че гласа ми (за форуми и др.) Е чути и взети под внимание по време на разработването на игри!

Няма коментари:

Публикуване на коментар