четвъртък, 1 септември 2011 г.

Възпроизвеждане на Bubble Breaker

Навлизането на интернет доведе със себе си всички видове източници на забавление. Онлайн игрите са една от най-важните от тях. Има безброй онлайн игри, тези дни и Bubble Breaker е един от тях.

Bubble Breaker е името на един много интересен и ангажиране флаш игра.Това е много пристрастяваща и може да задържи гейминг ентусиасти, заети в продължение на часове. Целта на Bubble Breaker е да унищожат всички цветни мехурчета, които са на борда на играта. За да направя, така че играча трябва да щракнете върху два или повече балон групи, които имат един и същи цвят.

Играта има общо шестнадесет нива в. Нивото на трудност се увеличава автоматично чрез увеличаване на броя на цветни мехурчета, които се появяват. Мехурчетата могат да бъдат избрани с едно натискане на мишката, и една група от мехурчета могат да бъдат разделени от друг.Играчът трябва да наемат ясна стратегия, за да сте сигурни, че нито един балон е оставена на дъската. Играта не е ограничен във времето, така че можете да вземете вашето време и да реши коя група на балон, за да се прекъсне първия.

Вашият висок резултат се записват и могат да си осигурят по-високи точки от чупене на повече мехурчета с един замах. Играта ви позволява да сравнявате вашите резултати с играчи от други части на света и, разбира собствените си резултати от предишните игри, които сте играли.

Играта изглежда доста проста на пръв поглед, обаче, тя може също така да получите много по-сложно, като предварително и да започнете с по-високи и по-високи резултати. Вие трябва да имате предвид, че с цел да се високи резултати, трябва да имате брилянтна стратегия, планирани. В играта има две различни версии: Бума и редовната игра. Бума версия има всички характеристики на редовната игра, а също и интересен обрат. Тази версия включва гранати вместо на мехурчетата. Играчът може да опитате тази игра, за да има почивка от редовната версия.

За да изберете мехурчета, играчът не трябва да се движи мишката.Привличането и чар на Bubble Breaker е нейната простота. Вие няма да бъдете принудени да се научат сложни и сложни правила, преди да можете да да започнете да играете. Независимо дали сте начинаещ или експерт, тази игра е идеалният избор. На върха на всичко, играта е не Game Over.Вие никога няма да свърши като губещ, така че определено повдигач настроение.

Какво още чакаш? Опитайте да си ръце на Bubble Breaker.

Няма коментари:

Публикуване на коментар