понеделник, 12 декември 2011 г.

StarCraft 2 Тераните морски офанзиви - Смъртоносни Битки Тактика

При планиране на подходящ StarCraft 2 стратегия за Тераните раса, иматедоста голям брой опции. Поради многофункционалността на звената, особеноморската пехота, можеш да играеш в защита или нападение. Възможно е дорида започне в началото на играта се втурва с тераните - нещо, коетообикновено е свързано с зергите.

Основната морски треска игри за момичета беше почти не се използва като стратегия StarCraft 2, когато играта е все още в бета фаза. Тъй като освобождаването на крилатана свободата, на морската Атаката е набира популярност. Концепцията е абсурдно просто, поради което той е бил пренебрегван в началото. Вземиедин отряд от морски пехотинци, както и използването на техните високи щетивторото срещу аспект на разходите и бази за атака възможно най-скоро.

Като група морски пехотинци са огромни. Те разполагат с добър обхват исредни щети. Те могат лесно да преодолявам цели и след това отстъпление.Когато те се оттеглят, те ограничаване на щетите от контра атаки и да направи трудно игри за момичета за меле враг единици, за да направи някаква реална вреда. Атакитеможе да продължи, така че врагът е тормозен през цялото време, докатоТераните подкрепления и допълнителни единици може да се присъедини къматаката. Това може да доведе до оглави нападение върху минералните линияили команден център. Всяка една от тези ще даде огромно предимство наиграч Тераните.

Шансовете са, разбира се, че вие ще се сблъскате основен прилив на моретата и океаните и трябва да се защитава срещу него в някакъв момент.StarCraft 2 стратегия срещу морски пехотинци използва следните броячи:

Бункери, подкрепени игри за момичета от Комбайни или Siege Tanks. Banelings и хлебарки, или гръбначния стълб роботите в големи количества. Colossus, танци Stalkers, зареждане фанатици, оръдия с силово поле в зоните на пренасищане.

Искате ли и Вие да достигне ниво на Diamond, както и да бъде един отнай-добрите? Ако искате да спечелите, когато играете Starcraft 2, тогава ще трябва да си ръце на ръководството, че използвате най-добрите играчи!

Няма коментари:

Публикуване на коментар