понеделник, 26 декември 2011 г.

Най-добър Cityville Оформление - основните елементи, които трябва да имате

Expand към морето, колкото може по-бързо ако не сте игнориране на целите / куестове и получаване чрез тях, като изграждането на вашия град, се уверете, че сте се разширява към морето, защото от времето, когато го достигнеш, трябва да бъде в състояние (или по-скоро) изграждане на кей, който ще преобрази да възможности в играта.

След това създайте тротоарите, които работят перпендикулярно на пътя, за да се даде вид на мрежова структура за вашия град. Най-добрият начин за игри за готвене да направите това е да се оставят непокътнат оригиналния главния път и да го разшири и да съборят всякакви други пътни участъци. Уверете се, че ви тротоари всички да се свържете с пътен сегмент, така че гражданите могат да получат около целия град.

Почти всяко ниво 60 града има тротоари всичко над него и няколко пътища. Той ще бъде на стойност то. Дори ако имате вече разшири с пътища, аз предлагам да ги изкопае и да ги замени с тротоари и пренареждане на вашите сгради. Използвайте Тротоари Вместо на пътища Тротоари заемат по-малко място в сравнение с пътища, което означава, че можете да се изградят още сгради или можете да поставите украса в запаметените пространство, което означава, че да повиши добива на съседните имоти. Можете да получите огромен тласък с този метод.

Запълнете празните места с цветя. Подреди ги в четири от четири квадратни, но оставят достатъчно пространство, за да се свържете тротоара отвън и за бизнес в средата. Един добър начин е да се използва мрежата на Arboretums. Те могат да дадат тласък добив с до 250%, а понякога дори повече.

Споменавам това при игри за готвене само при преминаване в случай, че вече не знаят. Много от новаците не осъзнаете, че вие би трябвало да се използва декорации, за да се увеличи доходността на бизнеса и домовете си. Декорации Това е право, декорации. Включете тези елементи в собствения си град и ще се окажете с нещо, което се доближава до най-добрите Cityville оформление.

В действителност, има много и всеки от тях може да се използва за завладяване на играта и да достигне ниво 60 (или каквото е сега) възможно най-скоро.Повечето имат много от същите елементи, така, по-долу, са изброени тези основни стратегии, които могат да бъдат намерени в повечето, ако не всички, от най-добрите Cityville оформления. Не, няма такова нещо като един "най-добрите" Cityville оформление.

Няма коментари:

Публикуване на коментар