събота, 17 декември 2011 г.

Keybindings WoW Програма - какво точно трябва да се превърнат WoW Елитът

Знаете ли, колко е важно да има правилно свързване на ключ за един свят на Warcraft характер? Вие не може да премине средната статут на играч без един или без да се използват най-добрите макроси. Така че, за да вземеш ключа автомати на професионалистите, аз съм работа с програмата за keybindings WoW.

Не са много играчите знаят за този отличен част от софтуера, и за съжаление, те губят много часове, създавайки свои собствени keybindings и макроси, които смучат голямата част от времето. Така че, ако чуете за първи път за тази програма, искам да ви дам няколко отговора за това.

Дали тази работна програма за всеки клас и спец.?

Разбира се. Тя съдържа най-добрите ключови конфигурация за всеки клас и спекулация, че елитните играчи по целия свят използват. Това са оптималните keybindings, който ще ви позволи да изстискат всяка капка на ефективност от вашия характер. Следователно, вие ще бъдете в състояние да доминира всеки борбата PvP и да бъде най-ДПС или изцеление в нападение. Има ли клас играете трудно въртене? С десния клавиш за конфигурация, без значение колко много действия, които трябва да извърши или колко много кратка продължителност киномани, трябва да имате, въртене ви ще бъде разходка в парка.

Keybindings WoW програмата работи автоматично?

Да, наистина. Не би било част от софтуера, ако трябваше да се обвърже ръчно клавишите, сега, това би? След като изберете вашия клас и спекулация, с едно кликване на бутона, програмата ще снабдят вашия характер с най-добрите ключови задължителен възможно. Дори, ако героят е по-ниско от нивото 85, той автоматично ще се зареди на нови способности, които ще научите като ниво нагоре и слот за тях на съответните бутони. По този начин, няма значение на какво ниво сте, ще се играе Toon си на максимум.

Дали е актуализиран за Cataclysm?

Е, да бъдат ефективни играе WoW характер, е много важно да използва всичките си способности. Това е невъзможно да се превърне в елитен играч използвайки само няколко възможности, бутане само няколко бутона. Ето защо, всеки нов способността въведени в Cataclysm е овладяна с ключовите автомати в базата данни на програмата.

Крайна дума:

Аз трябва да кажа, че това keybindings WoW програма работи перфектно за мен. Какво точно ме кара да се каже, че? Е, преди да използвате десния клавиш, задължителен за моята измамник, финес спец., мой приятел и аз се бореха на 1700 рейтинг. И това ми беше, които смучат! Сега сме при 2200.

Така че, ако искаш да станеш елитен играч арена или да вкара изключителен ДПС или изцеление в нападение ...

Няма коментари:

Публикуване на коментар